Daily Journaling; wat te doen met je Notes from the Universe

wpid-img_20150111_115148

Peter Pauper Press “Universe” Journal. Al hun kaften zijn geïnspireerd op antiquarische boeken. Klik foto voor beschrijving.

Notes of the Universe is een initiatief van Mike Dooley, waarbij je op werkdagen een email krijgt van The Universe (het universum). Je kunt je hier inschrijven. Je moet ook iets invullen over wat je wenst of wilt, zodat ze customized kunnen worden.

Als dit je lukt krijg je vanaf nu iedere werkdag een inspirerende email. Deze is óf heel inspirerend (en dan wil je er wellicht meer mee, maar wat?) of hij is niet zo leuk en dan gooi je hem weg, en is dat weer klaar.

Deze Daily Journaling gaat over de berichten die je wél leuk vindt, of over ongeopende Universe emails. Dat doe je zo;

In je mailbox maak je een map, lekker bovenaan, dus bijvoorbeeld 01 Universe. Hier verhuis je alle leuke Universe emails naartoe en/óf je ongeopende Universe emails.

Als je zin heb in Journaling (=in je notebook schrijven) dan open je de map en schrijf je de meest inspirerende zinnen of berichten over in je journal. Ik maak meestal 1 kernachtig zinnetje van zo n heel bericht.

Zo kun je je emails van het Universum verwerken op een moment dat het jou uitkomt, en het voor jou inspirerende stuk ook echt bewaren for times to come.

Tallyho!
~The Universe

Morgen

Maak ik een voorbeeld van mijn bullet journal worksheet. Deze plannings tool heb ik al beschreven, maar ik denk dat t duidelijker wordt, als ik t je laat zien.