Daily Journaling; het Bullet Journal Worksheet 2

download

Deze toffe ouderwetse notebooks (ik heb er Xenos jaren 80 associaties bij!) zijn weer te koop bij Toko Weuro in de Augustijnenstraat. Ze kosten €5

Vandaag geef ik een voorbeeld van een bullet journal worksheet. Deze plannings tool heb ik al beschreven, maar ik denk dat t duidelijker wordt, als ik t je laat zien. Overigens gebruik ik zelf geen kopieerbaar worksheet meer, maar maak ik iedere dag een nieuw overzicht omdat ik een heel mooi nieuw bullet journal dat ik zaterdag bij toko Weuro heb gekocht.

Een worksheet is een kopie van je template/ standaard daily page. Het voordeel van een worksheet is dat je het weg kan gooien, en niet iedere avond al je taken hoeft over te schrijven.
Het voordeel van de pagina’s iedere dag in je boekje maken (zoals ik dus inmiddels weer doe) is dat je t kunt bewaren, en dat je iedere dag met je boekje mag spelen.

Een worksheet is een basisschema dat je in je notebook kunt maken. Ik heb onderstaande gemaakt in mijn nieuwe notebook. Het worksheet verschilt niet van een “normaal” bullet journal daily page, behalve dan dat je bij een worksheet geen dag invult, en geen dag-specifieke taken.
Op deze voorbeeld scan staat bijvoorbeeld “clean studio”. Dat is een foutje, want dat doe ik alleen op dinsdag, en hoort daarom niet op de template thuis.

Je kunt de scan die ik hieronder bij heb gedaan dus ook gebruiken als voorbeeld voor je bullet journal daily page.

De voorbeeld indeling die ik geef is geschikt voor je als;
– je alles op 1 pagina wilt hebben
je kunt er werkdingen in kwijt, daily habits, of projecten waar je iedere dag aan wilt werken.
– je grotendeels iedere dag dezelfde dingen doet.

Nogmaals, je kunt precies dit voorbeeld gebruiken voor je “dailies” in je bullet journal. Het enige verschil is dat je een kopieerbaar sheet zo neutraal mogelijk houdt.

Dit is mijn voorbeeld (er staan veel schrijftaken op, en ik schrijf altijd in t Engels). Maar je komt er vast uit wat voor jou handig is om bij te houden.

bullet-journal-worksheet

 

Morgen

Maak ik een blogpost over het Baby Bullet Journal voor onderweg.