Daily Journaling; het duurdere notebook

yoga_styled_croped_grandedoor Suzanne L. Beenackers
yogadocent en mindset mentor

Dit is mijn kans natuurlijk. Omdat ik over notitieboekjes ben gaan schrijven zou ik me helemaal te buiten moeten gaan aan het kopen van kostbare journals en dagboeken. Want dat zijn nu beroepskosten.

En het yogaboekje hiernaast bijvoorbeeld kost $45 en dan nog alleen via hun eigen site. Via Amazon betaal je zo over de honderd, als het überhaupt verkrijgbaar is.

Maar mijn ervaring met notitieboekjes is;

1. hoe minder er is voorgedrukt, hoe fijner
En planners en yoga journals zoals deze hebben voorgedrukte dagboek/schrijf ideeën, quotes, trackers etc.

2. dat Paperblanks en Peter Pauper het beste zijn
Ook te koop via de bol.com. Van de duurdere notebooks raad ik dus deze twee uitgevers aan. Als je in een kantoorboekhandel bent, zoals bijvoorbeeld Dekker van de Vegt in Nijmegen, kun je uiteraard zelf rondkijken en voelen/vasthouden, of er andere notebooks zijn die mooi papier of cover hebben. In de meeste kantoorboekhandels liggen de notebooks op minimaal twee verschillende plekken, dus let daarop.
Maar als je via internet koopt zijn de merken Paperblanks en Peter Pauper fantastisch.
Notebook en notitieboek geven op Bol trouwens ook verschillende resultaten, en dit lederen notitieboek van PP stond helemaal nergens bij, dus het loont verschillende zoekopdrachten te proberen.
Ik heb zelf een lichte voorkeur voor (het goedkopere) Peter Pauper, ook omdat ze origineler zijn, en het papier niet helemaal wit is.

Morgen

Ben ik weer terug met Daily Journaling. Over notitieboeken van de Hema waar je heel lang mee doet, en die ongeëvenaard zijn in hun prijs/kwaliteit verhouding.

Je kunt Daily Journaling van zondag t/m woensdag op dit blog volgen.
Inschrijven rechterkolom.
Bij deze email sign-up ontvang je tijdelijk de lesbundel Start Fresh twv € 29,95 cadeau.

Advertenties