Daily Journaling (weekend edition); leer Bullet Journalen zonder inspanning

aa3fff3bf8474f10c66051a598836ccbdoor Suzanne L. Beenackers
yogadocent en mindset mentor

Iedere week post ik hier iets dat met journaling te maken heeft, waar je uren zoet mee kunt zijn. De weekend edition. Soms maak ik me daar een beetje zorgen over, want ik heb geen enkel idee op de plank liggen. Wat moet ik nou doen op woensdag, als ik niks weet?

Maar deze week werd het me wederom erg makkelijk gemaakt.

Boho Berry, de ongekroonde koningin van het Bullet Journal  -of misschien wél gekroond, ik heb t niet bijgehouden! – houdt in februari een vlog bij.

Je ziet dus via deze playlist op YouTube hoe ze iedere dag planned (of plant, ik weet nooit hoe je dat schrijft in het Nederlands). In Bob Ross achtig tempo. Dus heel langzaam. Terwijl jij aan de koffie zit, zet je een rustgevende aflevering van One Month in my Bullet Journal op.

Zo kan het bullet journal echt indalen. Ik postte eerder al haar videocursus Bullet Journaling, maar daar moet je echt opletten. Bij deze kun je alle handelingen gewoon aan je voorbij laten trekken en aan het einde van februari weet je precies hoe je moet bullet journalen.

En waarom zij de koningin ervan is.

eerdere weekend editions;
DIY Midori of Travelers Notebook  
de video Bullet Journal cursus
30 Day Love Your Life

Volgende week

Ben ik weer terug met Daily Journaling.

Je kunt Daily Journaling van zondag t/m woensdag op dit blog volgen.
Inschrijven rechterkolom.
Bij deze email sign-up ontvang je tijdelijk de lesbundel Start Fresh twv € 29,95 cadeau.

Advertenties