Daily Journaling; de superhandige daily time bar

daily-time-bar

klik op de foto voor het filmpje

door Suzanne L. Beenackers
yogadocent en mindset mentor

Deze maand geef ik mezelf iedere avond voor het slapen gaan, een video verhaaltje met de One Month in My Bullet Journal van Boho Berry. 28 Dagen lang maakt ze elke dag een filmpje. Dit is niet alleen heel rustgevend, het is ook nog de meest luie manier om te leren Bullet Journalen. Inmiddels heb ik haar daily time bar geïmplementeerd in mijn versie van het bullet journal; een chinees noteboekje waar alleen maar dailies in staat (dagelijkse overzichten).

Een week geleden maakte ze een filmpje dat alleen maar over de time bar ging. Het is een planningstool; dus je geeft voor je dag begint aan welke blokken je aan welke taken besteedt.

Zelf maak ik wel 24 vakjes (voor de 24 uur) maar zet ik er geen nummers in, en block ik slechts drie dingen af; slaap, werk of andere afspraken thuis, werk of andere dingen buiten de deur.

Het is een tool die vooral handig is als je zelf je tijd moet indelen, maar stimuleert het je momenten tijd voor jezelf te nemen, bijvoorbeeld dagelijks daglicht of een miracle morning net als Boho Berry.

Morgen

Ben ik weer terug met Daily Journaling.

Je kunt Daily Journaling op dit blog volgen.
Inschrijven rechterkolom.
Bij deze email sign-up ontvang je tijdelijk de lesbundel Start Fresh twv € 29,95 cadeau.

 

Advertenties