Daily Journaling stopt. Hier is waarom. (niet omdat ik niet van je hou)

journals-personalized-roma-lussa-leather-journal-3

Cavallini uit Florence heeft wat mij betreft ruimschoots de wedstrijd mooiste leren notebooks ever gewonnen.

door Suzanne L. Beenackers
yogadocent en mindset mentor

Ik heb altijd een obsessieve liefde gehad voor planningsboekjes, maar in de loop van de jaren zakte het een beetje weg. Mijn dagboeken verwaterden. Waarschijnlijk ook omdat ik ze jaren online heb geschreven.

Maar een jaar geleden stuitte ik op iets nieuws; bullet journaling. Hierin kwam mijn liefde voor planning én notebooks samen, en pas echt tot bloei!
Ook het systeem dat ik vandaag heb, met een A5 multo voor lopende zaken, en een chinees bullet journal voor een dagelijkse pagina, is daarop gebaseerd.

Dus toen ik dit blog begon, en ik het idee kreeg er een item over journaling aan toe te voegen, vond ik dat direct een goed idee. Mijn “echte” columns zijn weliswaar luchtig geschreven, maar het zijn altijd wel fundamentele zaken. Een luchtige dagelijkse tegenhanger leek me wel wat. En ik heb mijn notebook en journaling liefde dan ook vier weken met plezier met je gedeeld. Je kunt de Daily Journaling blijven nalezen onder deze link.

Maar het “luchtig” is ook direct een deel van het probleem. Ik kán deze columns ook heel makkelijk niet schrijven. Mijn ideeën voor dit item zijn ook veel schaarser dan voor de columns, en afgelopen week had ik niet eens een goed idee voor de weekend editie.

Dingen die je ook niet kunt doen, die moet je gewoon helemaal niet doen. Dat is zonde van de tijd. Tenminste wel als je wel andere dingen hebt, waar je veel meer voelt dat t je roeping is. En die had ik.

Kort na de start van dit blog ben ik een nieuw project gestart; het doorgeven van mijn levensfilosofie De Witte Tijgerin. Daar schrijf ik voor op de White Tigress facebook page. en daar wil ik veel meer tijd aan besteden want ik wil nog dit voorjaar een boek The White Tigress schrijven.

Daarnaast ben ik vrijdag begonnen met een project om dagelijks een yoga YouTube filmpje te maken. Hier ben ik ook heel erg blij mee. En tot slot, het derde project dat ik ben begonnen dat er een maand geleden nog niet was, is dat ik mijn oude M Yoga blog nieuw leven in heb geblazen als M Yoga International, en er wekelijks alle content deel.
Dus op het M Yoga International blog ontvang je wekelijks;
– alle yogavideo’s
– LS Harteveld boeken
– Nederlandse columns
– mijn #365 project
– en alle aanbiedingen voor de studio
Want ik heb deze week als eerste online business mijn mailinglijst opgeheven!
Iedereen die erop stond heeft bericht gehad.
Maar dat betekent dat je dus door je in te schrijven op M Yoga International óók alle aanbiedingen ontvangt die eerst alleen voor mijn mailinglist waren.

Mijn mailinglist onderhouden was dus ook iets dat ik wél leuk vond, maar dat in het kiezen in wat echt belangrijk was (en is) toch heeft moeten sneuvelen.

Daarom is dit de laatste aflevering van Daily Journaling, in elk geval als dagelijkse discipline. Natuurlijk kan het best zijn dat ik ze nog af en toe schrijf, when the mood strikes.

Als je Facebook hebt, like dan M Yoga daar. Je vindt er nog veel meer pareltjes van posts die ik op Facebook vind, of die me inmiddels zelfs al toegestuurd worden.
Er wordt geliked en gedeeld en het begint echt de M Yoga tribe te worden.

En natuurlijk blijf ik hier op dit Nederlandse blog, vier keer per week een column schrijven.

Tot dan dan!

~Suzanne
naar de yogastudio

 

 

 

Advertenties