Vast vasten of vrij vrijen?

marina-abramovicAfter the show I really want to put more attention into sex in my life, so I should really look for it. If I put an advertisement like that do you think it will attract some guys?
*houdt foto ophoog waarop ze eruit ziet als een duivel*
Semi intellectual artist at the top of her career, looking for single male.
~Marina Abramovic

Het zou het mooiste zijn als ik zei dat ik op Aswoensdag 2007 het boek De Witte Tijgerin had gekocht (en had gedateerd), en dat ik voor Pasen mijn eerste minnaar had. Dat is niet zo. Het werd mei. Maar al met al toch nog binnen drie maanden.

De overeenkomst tussen Marina Abramovic en mij, is dat we ons allebei beseffen dat een goed seksleven niet aan komt waaien. Dat je heus niet, terwijl je jezelf gepassioneerd over de kop werkt, ineens oog in oog staat met een Abercrombie model die diep in je ogen kijkt terwijl hij net de details van het baarmoederlijk orgasme uitlegt. Doesn’t work that way. 

Net als verliefd worden is het vinden van een goede seksuele partner iets waar je open voor moet staan. In het geval van de vrouw uiteraard vrij plastisch, maar het geldt voor mannen en vrouwen. Je moet zelf de beslissing hebben genomen dat jij dat avontuur aangaat, inclusief de kans gekwetst te worden of eens met wat minders naar huis te gaat. Want de kans dat je seksleven ineens zonder aanwijsbare reden in een vogelvlucht terecht komt, is net zo onwaarschijnlijk als de kans dat er een sporttas vol contant geld op je stoep staat, met een lief briefje van God erbij.

Ik schrijf het vanuit het oogpunt van een single, omdat Marina en ik dat zijn, maar ook als je een relatie hebt weet je waarschijnlijk dat wat vanzelf gaat is dat t uitblust. Dat gaat vanzelf. Al het andere is mensenwerk.

Ik ben Marina’s fascinerende documentaire The Artist is Present opnieuw aan het kijken op de NPO. Haar werkethos en uithoudingsvermogen zijn fenomenaal. Eén keer raden wat me inspireerde om ineens dagelijks YouTube video’s te posten? Maar ook voor mijn schrijven was ik grenzeloos. Minimaal twee inmiddels losbandige schrijvers heb ik horen zeggen dat ze juist als kluizenaars leefden toen ze hun debuut schreven. Misschien is dat t. Wie zichzelf verliest in zijn werk, weet dat hij zijn seksleven bewust een plaats moet geven.

Woensdag is het weer Aswoensdag. Dat is het begin van de Katholieke Vasten. Tot Pasen eten de Katholieken minder, en op zondag mogen ze iets losser. Ik geloof één snoepje uit de trommel. t Is dus niet zo dat je op zondag helemaal los mag. Anyway, dat zijn veertig dagen en zes zondagen waarin ze minder eten, en geen suiker eten en niet drinken. Maar je kunt ook op je eigen manier Vasten, bijvoorbeeld door geen tv te kijken of geen social media te gebruiken.

Of door je veertig dagen helemaal te richten op het vinden van je nieuwe geliefde.

Hoewel je dat dus wel tot mei de kans moet geven dan.

Suzanne L. Beenackers
yogadocent en mindset mentor

Mijn columns verschijnen vier keer per week.
Like M Yoga op Facebook, volg me op Twitter, of subscribe op dit blog en ontvang een yogabundel t.w.v. € 29,95 gratis

Over tien dagen

Ben ik terug, op maandag 6 maart.

In verband met de Carnavalsvakantie zijn er geen lessen, en schrijf ik geen blogs. 

Like M Yoga Facebook page voor exclusieve posts & aanbiedingen

ONLINE lesbundel De Witte Tijgerin UNCHAINED | 50% pre-sale korting

madonna_1999Ik kan niet wachten dit met je te delen!
Een lesbundel speciaal voor vrouwen om on top of your game te zijn. Met de Witte Tijgerin UNCHAINED word je een sterke, dolgelukkige versie van jezelf.

Het is een drie-level yogacursus voor vrouwen, met yoga oefeningen van de twee bekendste leermeesters (of meesteressen dus) die hun leven hebben gewijd aan de vrouwelijke anatomie. Deze oefeningen (level 1 en 2) laat ik toewerken naar level 3, dé serie van de De Witte Tijgerin. Een serie gevorderde oefeningen die alleen beschreven staan in het boek van De Witte Tijgerin, en nu door mij zijn verfijnd en op video vastgelegd. 

In tegenstelling tot de twee bekendste yoga leermeesteressen, zijn de Witte Tijgerin (het boek van Hsi Lai) en ik het over één ding eens;
de kracht die je als vrouw uit seks kan krijgen is vele malen groter dan de kracht uit een yoga oefening.

The Sex Thing

We kennen allemaal het effect van een nieuwe geliefde; je slaapt weinig en voelt je desondanks geweldig. Klachten verdwijnen, en je hebt energie voor tien. Dát is de reden dat deze bundel een mindset cursus bevat. Want als je die energie leert te cultiveren en op te wekken, dan voel jij je een stuk sneller veel beter, dan pas na de tien weken die er voor de yogacursus staan.

Truth be told, zie ik gewoon met lede ogen aan hoe single vrouwen zichzelf buiten spel zetten, stiekem wachtend op de ware. Terwijl de tijd dat je vrij bent juist een vreugdevolle periode kan zijn. Misschien wel zo leuk dat je nooit meer anders wil!

Maar ook vrouwen in relaties, zie ik vaak de deksel op de seksuele pot houden. Terwijl ze anders zouden willen, maar niet mogen van zichzelf.  Ik weet natuurlijk niet onder wat voor omstandigheden je tot dit soort afspraken bent gekomen, maar zodra je als vrouw je seksuele kracht aan banden gaat leggen of gaat kanaliseren, zet je een generator in jou – die eindeloos veel energie maakt – op halve kracht. Of zelfs uit. Dat lijkt heel handig want dan kun je netjes monogaam zitten zijn, maar dat betekent ook dat je dus de helft minder energie hebt.

Ik ben dus eigenlijk alleen voor monogamie als dat voor jou genotsverhogend werkt. Niet als opgelegd ideaalbeeld, of praktische afspraak, want t prijskaartje is gewoon veel te hoog. I m not going to sugar coat it for youOf je nou single bent of in een relatie zit, je kunt het jezelf hooguit tijdelijk veroorloven je seksuele kracht buiten spel te zetten.
Daarna krijg je de rekening gepresenteerd. 

En dit is de reden dat ik het vertik mijn signature yoga series de Witte Tijgerin – het resultaat van tien jaar studie en lesgeven – op een seksloze wijze te delen. De yoga oefeningen zelf zijn neutraal ingesproken – vijf uur materiaal, drie niveau’s, tien weken.
Maar de magie zit in de mindset bundel.
En het is aan jou of je die in je leven verwelkomt of niet.

De inhoud van de mindset bundel en het yogaprogramma vind je hier beneden.

9284933-128067086_20-s1-v1Witte Tijgerin UNCHAINED                   € 97
Nederlandstalige online lesbundel

PRE-SALE
Deze lesbundel is te koop vanaf vrijdag 3 maart.
Hij is éénmalig verkrijgbaar voor de helft van de prijs.

Om Witte Tijgerin UNCHAINED direct vrijdag te ontvangen
maak je € 48,50 op
NL17 TRIO 0254 7260 97 t.n.v. M Yoga

stuur mij een mail op
Suzanne s_beenackers@hotmail.com
dan stuur ik je hem woensdag direct na release

De aanbieding 50% OFF komt niet terug.

Witte Tijgerin UNCHAINED 10 weekse cursus

orig-21478416Level 1
week 1 – Luna Yoga
week 2 – Luna Yoga
week 3 – Luna Yoga
week 4 – Luna Yoga
Level 2
week 5 – Hormoon Yoga
week 6 – Hormoon Yoga
week 7 – Poweryoga
week 8 – Poweryoga
week 9 – Poweryoga
Level 3
week 10 – de Witte Tijgerin | Masterclass originele oefeningen
Alle weken;
lange ontspanning

Als je al veel yoga ervaring hebt kun je video 1-4 voor s avonds gebruiken en direct beginnen bij week 5

Mindset Cursus
1. Introductie
2. Waarom je seksualiteit je levenskapitaal is
3. Je bent al een tijgerin
4. Tools
5. masturberen
6. borsten
7. ontdek je ware geaardheid
8. de keuze van je partners
9. Masterclass: solitair leven
10. Masterclass: seks

BONUSSEN 
1. Het Beste van de Tijgerin
de meest effectieve oefeningen in 1 uur
Alleen doen na afronding van video 5 t/m 10
2. introductie video Buikadem
3. introductie video Kapalabhati
4. introductie video Deep Core Line
5. introductie video Ujjaye adem

Totale lengte van de bundel is meer dan 6 uur

Hop op t wagentje & disclaimers voor aanschaf

Omdat ik oefeningen uit de hormoonyoga gebruik, raad ik deze specifieke bundel af als je medicijnen gebruikt om hormonen te onderdrukken. Je kunt je wel inschrijven voor dit blog (check rechterkolom), dan ontvang je gratis de Fresh Start bundel. Deze bevat geen hormoonyoga. 

Ik schrijf meerdere keren per week over de Mindset van de tijgerin op Facebook (Engels). 

Je hebt voor de Witte Tijgerin UNCHAINED alleen maar een yogamat of warme ondergrond nodig voor zittende en liggende oefeningen. 

Je betaalt voor 6 maanden exclusieve toegang. Hierna blijven de lessen staan, maar ben ik niet meer verplicht nieuwe wachtwoorden te geven als jouwe kwijt is, of aansprakelijk mochten we de cursus om wat voor reden dan ook kwijt raken. 

Ik raad af deze video’s te doen als je zwanger bent.

Advertenties