lesbundel De Witte Tijgerin UNCHAINED | 50% pre-sale korting

madonna_1999Ik kan niet wachten dit met je te delen!
Een lesbundel speciaal voor vrouwen om on top of your game te zijn. Met de Witte Tijgerin UNCHAINED word je een sterke, dolgelukkige versie van jezelf.

Het is een drie-level yogacursus voor vrouwen, met yoga oefeningen van de twee bekendste leermeesters (of meesteressen dus) die hun leven hebben gewijd aan de vrouwelijke anatomie. Deze oefeningen (level 1 en 2) laat ik toewerken naar level 3, dé serie van de De Witte Tijgerin. Een serie gevorderde oefeningen die alleen beschreven staan in het boek van De Witte Tijgerin, en nu door mij zijn verfijnd en op video vastgelegd. 

In tegenstelling tot de twee bekendste yoga leermeesteressen, zijn de Witte Tijgerin (het boek van Hsi Lai) en ik het over één ding eens;
de kracht die je als vrouw uit seks kan krijgen is vele malen groter dan de kracht uit een yoga oefening.

The Sex Thing

We kennen allemaal het effect van een nieuwe geliefde; je slaapt weinig en voelt je desondanks geweldig. Klachten verdwijnen, en je hebt energie voor tien. Dát is de reden dat deze bundel een mindset cursus bevat. Want als je die energie leert te cultiveren en op te wekken, dan voel jij je een stuk sneller veel beter, dan pas na de tien weken die er voor de yogacursus staan.

Truth be told, zie ik gewoon met lede ogen aan hoe single vrouwen zichzelf buiten spel zetten, stiekem wachtend op de ware. Terwijl de tijd dat je vrij bent juist een vreugdevolle periode kan zijn. Misschien wel zo leuk dat je nooit meer anders wil!

Maar ook vrouwen in relaties, zie ik vaak de deksel op de seksuele pot houden. Terwijl ze anders zouden willen, maar niet mogen van zichzelf.  Ik weet natuurlijk niet onder wat voor omstandigheden je tot dit soort afspraken bent gekomen, maar zodra je als vrouw je seksuele kracht aan banden gaat leggen of gaat kanaliseren, zet je een generator in jou – die eindeloos veel energie maakt – op halve kracht. Of zelfs uit. Dat lijkt heel handig want dan kun je netjes monogaam zitten zijn, maar dat betekent ook dat je dus de helft minder energie hebt.

Ik ben dus eigenlijk alleen voor monogamie als dat voor jou genotsverhogend werkt. Niet als opgelegd ideaalbeeld, of praktische afspraak, want t prijskaartje is gewoon veel te hoog. I m not going to sugar coat it for youOf je nou single bent of in een relatie zit, je kunt het jezelf hooguit tijdelijk veroorloven je seksuele kracht buiten spel te zetten.
Daarna krijg je de rekening gepresenteerd. 

En dit is de reden dat ik het vertik mijn signature yoga series de Witte Tijgerin – het resultaat van tien jaar studie en lesgeven – op een seksloze wijze te delen. De yoga oefeningen zelf zijn neutraal ingesproken – vijf uur materiaal, drie niveau’s, tien weken.
Maar de magie zit in de mindset bundel.
En het is aan jou of je die in je leven verwelkomt of niet.

De inhoud van de mindset bundel en het yogaprogramma vind je hier beneden.

9284933-128067086_20-s1-v1Witte Tijgerin UNCHAINED                   € 97
Nederlandstalige online lesbundel

PRE-SALE
Deze lesbundel is te koop vanaf vrijdag 3 maart.
Hij is éénmalig verkrijgbaar voor de helft van de prijs.

Om Witte Tijgerin UNCHAINED direct vrijdag te ontvangen
maak je € 48,50 op
NL17 TRIO 0254 7260 97 t.n.v. M Yoga

stuur mij een mail op
Suzanne s_beenackers@hotmail.com
dan stuur ik je hem woensdag direct na release

De aanbieding 50% OFF komt niet terug.

UPDATE 50% OFF 

Het goede nieuws is; de 50% OFF actie blijft staan TOT de bundel af is! 
Dit is uiterlijk voor Pasen 2017
Het slechte nieuws is, dat als hij af is hij direct € 97 kost, en je hem dus alleen voor de helft van het geld kunt krijgen door hem letterlijk in de pre-sale te kopen. 

Witte Tijgerin UNCHAINED 10 weekse yoga cursus

orig-21478416Level 1
week 1 – Luna Yoga
week 2 – Luna Yoga
week 3 – Luna Yoga
week 4 – Luna Yoga
Level 2
week 5 – Hormoon Yoga
week 6 – Hormoon Yoga
week 7 – Poweryoga
week 8 – Poweryoga
week 9 – Poweryoga
Level 3
week 10 – de Witte Tijgerin | Masterclass originele oefeningen
Alle weken;
lange ontspanning

Als je al veel yoga ervaring hebt kun je video 1-4 voor s avonds gebruiken en direct beginnen bij week 5

Mindset Cursus
1. Introductie
2. Waarom je seksualiteit je levenskapitaal is
3. Je bent al een tijgerin
4. Tools
5. masturberen
6. borsten
7. ontdek je ware geaardheid
8. de keuze van je partners
9. Masterclass: solitair leven
10. Masterclass: seks

BONUSSEN 
1. Het Beste van de Tijgerin
de meest effectieve oefeningen in 1 uur
Alleen doen na afronding van video 5 t/m 10
2. introductie video Buikadem
3. introductie video Kapalabhati
4. introductie video Deep Core Line
5. introductie video Ujjaye adem

Totale lengte van de bundel; ongeveer 6 uur

Hop op t wagentje & disclaimers voor aanschaf

Omdat ik oefeningen uit de hormoonyoga gebruik, raad ik deze specifieke bundel af als je medicijnen gebruikt om hormonen te onderdrukken. Je kunt je wel inschrijven voor dit blog (check rechterkolom), dan ontvang je gratis de Fresh Start bundel. Deze bevat geen hormoonyoga. 

Ik schrijf meerdere keren per week over de Mindset van de tijgerin op Facebook (Engels). Deze posts zijn openbaar maar als je Facebook hebt like dan ook de White Tigress fb pagina

Je hebt voor de Witte Tijgerin UNCHAINED alleen maar een yogamat of warme ondergrond nodig voor zittende en liggende oefeningen. 

Je betaalt voor 6 maanden exclusieve toegang. Hierna blijven de lessen staan, maar ben ik niet meer verplicht nieuwe wachtwoorden te geven als jouwe kwijt is, of aansprakelijk mochten we de cursus om wat voor reden dan ook kwijt raken. 

Ik raad af deze video’s te doen als je zwanger bent.

 

Advertenties