geheim kaartje, bullet journals Nijmegen, controversieel self-help boek & heel veel gratis yoga

het kaartje dat ik op Goede Vrijdag vond, vastgeplakt onder mijn “echte” leskaart

Op Goede Vrijdag pakte ik mijn leskaartje om voor te lezen in de Yoga & Coffee groep. Het was een beetje een raar kaartje. In eerste instantie had ik helemaal niet geweten of ik er überhaupt gebruik van zou maken.
Maar inmiddels had ik er gevoel bij gekregen en waardeerde ik het om zijn eenvoud.
Er stond;
Something wonderful is happening.
For you.
Right now.
From me.
The Universe

Toen gebeurde er right now iets vreemds. Het bleken twee kaartjes te zijn. Ik had “Something wonderful is happening” al een week lang thuis gebruikt, en ik sleepte het al een week lang van les naar les (ik weet wel dat ik dacht: wat zijn die kaartjes toch dik) maar ik zag nu pas dat er een tweede kaartje achter zat. Het viel er zo af, op mijn mat. Dit was helemaal geen vaag kaartje.
En er stond een hele brief op.
He! Suzanne!
Kop op hoor met dat boeken schrijven.
Ook al duurt t allemaal keilang, 
en ben je al acht jaar aan het redigeren
en loop je iedere keer vast met publiceren,
als t straks af is dan denk je;
Pff! Dat is echt heel snel gegaan.
Kusje van mij
Het Universum

Ik herkende me daar helemaal in.

Yogaschema’s & muziek

Ik geef deze korte Paasweek de laatste oefeningen uit de Tara Stiles schema’s Slim Calm Sexy. Als je alle drie de lessen hebt gevolgd, kom je een heel eind met de schema’s. En er is geen goed of fout bij yoga, dus geef er gerust je eigen spin aan.

Slim Calm Sexy STRONG

Slim Calm Sexy RELAX   

Yoga Music Madonna 2000-2002

Canto Ostinato – Simeon ten Holt (Sandra & Jeroen)

Five Parks yoga (free)

Ik heb een nieuw YouTube kanaal gevonden met een zeer groot aanbod gratis yogalessen.
Five Parks Yoga
Check ook hun handige playlists.

Paaskindjes en andere cursisten welkom

Heb je vorige week of deze week je les gemist? Bijvoorbeeld omdat het Pasen was en je les verviel? Kom dan gerust langs voor een extra les;

donderdag 20.30
Yoga & Wine
Vinyasa poweryoga

vrijdag 10.30
Yoga & Coffee
Klassieke hatha yoga

svp aanmelden s_beenackers@hotmail.com

No coffee

Ik ga helaas bij wijze van grote uitzondering vrijdag niet mee met de Coffee, want ik heb onverwacht iets anders waar ik s middags naartoe moet.
Uiteraard hoeft dit niemand ervan te weerhouden naar de Fuzz te gaan voor Kafé und Kuche. Of een tosti met drie plakjes kaas, which is basically the same thing.

vakantie data

Het is vakantie van zondag 23 april t/m vrijdag 5 mei.
Suzanne en Marieke geven dan geen les.

Bullet Journals Nijmegen

De Bullet Journal rage heeft toegeslagen! Bij Dekker van de Vegt kun je nu honderdduizend notebooks kopen, inclusief de originele Leuchtturm 1917 Bullet Journals. Deze zijn A5 hardcover zwart of emerald, en je herkent ze aan de opdruk/ gestanst “Bullet Journal” op de voorkant. Deze notebooks hebben een bullet journal handleiding erin.
De originele Bullet Journals staan bij Dekker van de Vegt in de Leuchtturm 1917 pilaar, tussen de andere notebooks van dit geweldige merk.
Daarnaast zijn de eerste Nederlandstalige Bullet Journals uitgekomen, ook met handleiding. A5, softcover, wel iets mindere kwaliteit papier dan Leuchtturm maar de Nederlandse softcover bullet journals kosten dan ook de helft van de Engelse. Ze zijn te koop met verschillende covers.

Self-help boek Harteveld Style

Ik heb in 2016 offline een self-help boek geschreven; The Way of the Trickster. Deze neem ik op in boek 8 van mijn Wait Worth 8;
Big, erotica and diaries
part 3 The Way of the Trickster

Overigens is the Wait Worth 8, de verzamelnaam voor al mijn acht boeken die ik deze maanden uitbreng, een directe referentie naar de The Hateful 8 van Quentin Tarantino. Ik gebruik in Big ook titels geinspireerd op Kill Bill.
Zo heet part 4; The 100 Day Tutelage of Hsi Lai
Naar het hoofdstuk The Cruel Tutelage of Pai Mei, uit Kill Bill.

Je kunt het meest spannende self-help boek ooit geschreven, The Way of the Trickster, tijdelijk online gratis lezen. Het is niet helemaal seks-vrij, maar dat had je waarschijnlijk zelf ook al wel bedacht.
Ik ben Eckhart Tolle niet.

Dat was t alweer!

Ik ben er dus twee weken tussen uit. Wil je op de hoogte blijven van alle yogaposts
– like M Yoga Nijmegen
– of meld je aan voor het de handige overzichtsposts op M Yoga International
(1x per 2 weken)
En voor updates en book uploads van LS Harteveld
– like Facebook LS Harteveld
– en voor korting op boeken meld je je aan voor de LS Harteveld private mailinglist (rechterkolom)

Fijne weken gewenst en tot de volgende keer!

~Suzanne Beenackers
M Yoga Nijmegen

Je hebt net een M Yoga blogpost gelezen.
Als je deze in je Inbox wilt ontvangen, geef je dan op (rechterkolom).
Als dank krijg je de lesbundel Start Fresh gratis.

Advertenties