REBOOT Verander van liefdesgodin tot warrior woman.

Even voor de goede orde!
Het is dus niet omdat ik mijn lichaam niet mooi vind. Sterker nog, iedere keer als ik het over mijn lichaam heb, dan kijk ik ernaar, en begin ik spontaan al dat ronde vlees te aaien en er lieve dingen over te zeggen.
Ik voel me een ware liefdesgodin, en dat is
perfect voor mijn leven als geheime minnares.

Dat was acht jaar geleden wel anders. In 2009 was ik verliefd op twee mannen, die allebei aan de sportschool verslaafd waren. Geïnspireerd door hun strakke lijven, had ik een ijzeren yoga practice. Ik was me er maar al te bewust van dat er een kans was dat ik weer, of eindelijk, bij zo’n jonge god in bed zou belanden.

die schouders en armen!!

Het begon met een maand twee keer per dag een half uur yoga. En ook daarna was ik zeer consistent. De dagelijkse yoga practice was dan ook razend effectief. Mijn gewicht (dat 10 kilo minder was dan nu) bleef hetzelfde, maar het werd all muscle.
De 2009 versie van mezelf was om door een chakram te halen zo mooi!
Voor wie bekend is met Xena de Warrior Princess.

Ik heb deze zomer mijn boeken afgemaakt, en daar zat ook het dagboek uit 2009 bij. En ik heb ook een yogadagboek bijgehouden, dus ik kan gewoon nagaan wat ik heb gedaan. En als je yoga met mij gaat doen, dan zal ik je ook zeker laten zien wat ik precies deed, in 2009.
Ik heb alle schema’s bewaard.
Maar ik begin bij het begin;
een dagelijkse practice.

Want ik wil weer net als in 2009 een echte Warrior Princess zijn.
Jij ook?

 

Klik hier voor de Hazenkamp Nijmegen
en hier voor de Inner Circles in de binnenstad van Nijmegen
Dan deel ik met jou dagelijks wat ik doe
via de besloten Facebookgroep en de ledenpagina.

~Suzanne

 

 

Advertenties