Suzanne

M Yoga is een initiatief van Suzanne BeenackersAls dochter van een wereld verbeterende professor en een yoga-ende moeder, die hun dochter zelfs meenamen naar Afrika, lag het voor de hand dat ik yoga docent werd. Maar dat heeft nog lang geduurd. Om precies te zijn tot Madonna eind vorige eeuw Ashtanga yoga ging doen. Eén blik op haar gespierde armen en de liefde voor yoga was geboren. De voorkeur voor gespierde armen was er al.

Daarna ging het snel: ik verliet mijn academische baan, verhuisde naar Nijmegen en volgde twee yoga opleidingen: de vierjarige opleiding tot hatha yogadocent aan de Saswitha Stichting in Bilthoven, en de allereerste opleiding tot vinyasa power yoga die er was, bij Hilary Menting en Katiza Satya. 

Ik ben in de eerste plaats schrijver en heb tien boeken uitgegeven onder een pseudoniem. Ik maak dagelijks een video Yoga met Madonna.
Daarnaast geef ik privéyoga voor ondernemers, schrijvers en kunstenaars.

Ik laat me inspireren door;
– de yogavideo’s van Meghan Currie
– het leven en werk van Anais Nin
performance artist Marina Abramovic.
– voor altijd fan van Madonna
– en van business coach Katrina Ruth (playlist 2016-2018) 

– en superMEGAfan van de Nijmeegse Stichting Poezensnuitjes op Facebook

Ik woon alleen, heb veel hechte vriendschappen en ben close met mijn familie, die tot mijn grote geluk ook in Nijmegen wonen. Ik schrijf iedere dag en ga iedere week naar een museum of iets anders leuks doen.
Het allermeest houd ik nog steeds van mijn inmiddels overleden katjes Max en Willem. Zij waren mijn hart op pootjes. In de lente van 2019 neem ik weer nieuwe katjes.

Om op de hoogte gehouden te worden van mijn werk kun je je het beste abonneren op dit blog.
De aanmeldbutton staat ergens rechts.

Accrediaties (pdf)

diploma 4 jarige yogadocentenopleiding Saswitha
blad 2: vakkenlijst & specialisatie Yoga voor Doelgroepen

Bedrijfskunde Drs. Rijksuniversiteit Groningen
blad 2: vakkenlijst studierichting Technische Bedrijfswetenschappen

poweryoga opleiding 100 uur

 

Advertenties