Suzanne

M Yoga is een initiatief van Suzanne BeenackersAls dochter van een wereld verbeterende professor en een yoga-ende moeder, die hun dochter zelfs meenamen naar Afrika, lag het voor de hand dat ik yoga docent werd. Maar dat heeft nog lang geduurd. Om precies te zijn tot Madonna eind vorige eeuw Ashtanga yoga ging doen. Eén blik op haar gespierde armen en de liefde voor yoga was geboren. De voorkeur voor gespierde armen was er al.

Daarna ging het snel: ik verliet mijn academische baan, verhuisde naar Nijmegen en volgde twee yoga opleidingen: de vierjarige opleiding tot hatha yogadocent aan de Saswitha Stichting in Bilthoven, en de allereerste opleiding tot vinyasa power yoga die er was, bij Hilary Menting en Katiza Satya. Na vijftien jaar lesgeven ben ik nog altijd even gelukkig met mijn vak. Er is altijd meer te ontdekken, en meer te ervaren.

Ik laat me dagelijks inspireren door;
– de yogavideo’s van Meghan Currie
– het leven en werk van Anais Nin
performance artist Marina Abramovic.
– voor altijd fan van Madonna
– en van business coach Katrina Ruth (playlist 2016-2018) 

– en superMEGAfan van de Nijmeegse Stichting Poezensnuitjes op Facebook

Ik woon alleen, heb veel hechte vriendschappen en ben close met mijn familie, die tot mijn grote geluk ook in Nijmegen wonen. Ik schrijf iedere dag en ga iedere week naar een museum of iets anders leuks doen.
Het allermeest houd ik nog steeds van mijn inmiddels overleden katjes Max en Willem. Zij waren mijn hart op pootjes. In de lente van 2019 neem ik weer nieuwe katjes.

M Yoga zit in de binnenstad van Nijmegen. De M staat voor Madonna, voor Marilyn Monroe en voor mijn beste vriendin Marieke. Zij gaf vroeger ook les bij M Yoga maar ze is naar Amerika verhuisd.
Zelf lees ik geen M Yoga maar My Yoga.
Waarmee mijn bedrijf dus eigenlijk een Engelse naam heeft.

En zodra je mijn lessen gaat volgen wordt My Yoga natuurlijk Your Yoga!

Accrediaties (pdf)

diploma 4 jarige yogadocentenopleiding Saswitha
blad 2: vakkenlijst & specialisatie Yoga voor Doelgroepen

Bedrijfskunde Drs. Rijksuniversiteit Groningen
blad 2: vakkenlijst studierichting Technische Bedrijfswetenschappen

poweryoga opleiding 100 uur

 

Advertenties