Suzanne (nieuwe bio)

1 januari 2020

Mijn naam is Suzanne Beenackers, ik heb technische bedrijfskunde gestudeerd (RuG, Drs.), en de Saswitha opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte gedaan (4 jaar, diploma)

Ik ben een groot deel van mijn leven fulltime yogadocent geweest. Uiteindelijk bleek het bloed toch te kruipen waar het niet gaan kon, wat in mijn geval betekent dat ik ongelofelijk veel schrijf.
Sinds 2006, en voornamelijk onder pseudoniem.

Nu ik ook onder mijn eigen naam twee blogs heb, en veel plezier beleef aan onbetaald werk waar ik met gereedschap en werkhandschoenen rondloop weet ik het zeker;
De tijd van yoga is voorbij.

Ik wijd me nu aan schrijven en uitgeven en zal de rest van mijn leven werk blijven doen waarbij ik volop in de wereld ben.
Het liefst met mijn laarzen in de klei, bij wijze van spreken.

Maar voordat dit teveel een Linkedin gesponsord stukje wordt, moet ik het natuurlijk ook niet al te ééndimensionaal voorstellen.
Want de kern in mij, is er altijd één geweest van performance, van verandering, van concepten. Van spelen met de waarheid, bewustzijn, identiteit.
Ik “channel” nieuwe aspecten van mezelf, veel meer dan dat ik ze vanaf de buitenkant erin beitel.
Het beste voorbeeld daarvan is Liefdeseend;
Een cartoon die in het najaar van 2018 zomaar tevoorschijn kwam, en die zijn eigen taaltje heeft.
En die heeft bepaald dat het wel genoeg is met alle serieuze dingen, en dat hij nu de baas is.

Sinds Liefdeseend ben ik op dit blog steeds minder serieuze stukken gaan schrijven.
De laatste waren twee blogs om mijn yogacarrière af te kunnen ronden, en zelfs dat vond ik eigenlijk al niet meer kunnen.
In anderhalf jaar is Suzanne Beenackers dot com verandert in het blog van Liefdeseend en voor inspirerende stukjes over vintage yoga of de jaren 80.

Daarnaast ben ik na het Bon Jovi concert in 2019 begonnen met iets heel nieuws, Rock Star Yoga;
Een free-style vorm van yoga, die je zelf ontwikkelt.

Ik deel het gedachtengoed van Rock Star Yoga op YouTube (Engelstalig) en heb ik een Engelstalig blog Rock Star Yoga.

Eigenlijk zoek ik nog een citaat of verwijzing om mee af te sluiten. Iets wat betekenis geeft aan alles wat er in de afgelopen twee jaar is gebeurd.
Maar er staat hier een klein eendje naast me die zegt dat hij dat niet wil, want dat ik nu wel lang genoeg aan het woord ben geweest.
En dat we nu chocomel gaan drinken.

Dus dat doen ze.

~Suzanne
en Liefdeseend
januari 2020